Samsung Galaxy Premier, Grand și Next, noi trademark-uri pentru noi terminale!

1.027 ori
<b>Samsung Galaxy Premier, Grand și Next, noi trademark-uri pentru noi terminale!</b>Samsung a înregistrat recent câteva noi nume de terminale, care ne fac să ne întrebăm ce mai pregătește gigantul sud-coreean. Rețineți că doar în această lună am văzut în jur de 4 noi trademark-uri noi pentru device-uri Galaxy, iar acum...

Samsung a înregistrat recent câteva noi nume de terminale, care ne fac să ne întrebăm ce mai pregătește gigantul sud-coreean. Rețineți că doar în această lună am văzut în jur de 4 noi trademark-uri noi pentru device-uri Galaxy, iar acum apar și alte câteva modele noi: Galaxy Premier, Grand și Next.

știți și voi că Samsung are un ritm accelerat de lansare a telefoanelor și serii foarte diversificate de handseturi, deci nu pot spune că sunt surprins. Totuși 7 terminale cu nume noi și toate din seria Galaxy mă fac să mă întreb ce vor aduce acestea noi. Rețineți că astfel de nume pot de fapt să definească variante ale aceluiași smartphone, mai ales că spre exemplu în SUA Galaxy S și Galaxy S II au primit vreo 4-5 nume diferite, în funcție de operatorul care le vindea.

Dacă mă întrebați pe mine Galaxy Premier sună ca un nume bun pentru Galaxy S III, în vreme ce Grand mă duce cu gândul la Galaxy Note 2.0, iar Next ar putea fi Galaxy S II Plus. La începutul lunii și-au făcut apariția numele Galaxy Stellar și Halo, care au un sound foarte american și mă duc cu gândul la versiuni pentru SUA ale noilor terminale. Cum ar fi ca Samsung să ne uimească pe toți și să înlocuiască numele Galaxy S III cu un branding inedit?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×