Vodafone ofera Internet pe mobil in roaming pentru o zi sau o saptamana, la tarife avantajoase

1.769 ori
<b>Vodafone ofera Internet pe mobil in roaming pentru o zi sau o saptamana, la tarife avantajoase</b>Vodafone ofera Internet pe mobil in roaming pentru o zi sau o saptamana, la tarife avantajoase &nbsp; Bucuresti, 19 mai 2011 &ndash; Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai doua noi optiuni avantajoase de date pe mobil in roaming, cu...

Vodafone ofera Internet pe mobil in roaming pentru o zi sau o saptamana, la tarife avantajoase

 
Bucuresti, 19 mai 2011 – Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai doua noi optiuni avantajoase de date pe mobil in roaming, cu valabilitate de 24 de ore sau de 7 zile. Noile optiuni de Internet pe mobil in roaming vor fi disponibile incepand din 20 mai, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii de business, utilizatori ai serviciilor de date pe telefonul mobil.

ClientiiVodafone care au programat o scurta excursie in strainatate, sau calatoresc pentru cateva zile pentru afaceri, se pot bucura de acces instant la e-mail, Internet sau retelele sociale preferate cu optiunea Internet pe mobil Roaming 24h, valabila in 15 state UE*. Aceasta include 5MB trafic de date, valabil o zi, la un tarif de 2,48 Euro/zi (TVA inclus).

In plus, utilizatorii optiunii Internet pe Mobil Roaming 24h  pot sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil  din alte 28 de destinatii din lume** si beneficiaza de 5MB trafic de date inclus, valabil o zi, la un tarif de 6,2 Euro/zi (TVA inclus).

Clientii Vodafone Romania pot, de asemena, naviga in roaming timp de o saptamana, cu optiunea Internet pe mobil Roaming 7 zile,  valabila in toate cele 43 de tari mentionate, ce include 25MBtrafic de date, pentru 12,4 Euro(TVA inclus).

Odata cu introducerea noilor optiuni, tarifarea se  va aplica doar odata cu inceperea sesiunii de conectare in roaming. In plus, pentru o taxa fixa, clientii se pot conecta de cate ori doresc intr-o zi sau intr-o saptamana, in limita traficului inclus. Noile optiuni de roaming raman valabile si pentru urmatoarele calatorii in strainatate, iar utilizatorii nu sunt nevoiti sa solicite ulterior reactivarea acestora.

Pentru cele doua optiuni de Internet pe mobil, traficul suplimentar in roaming in tarile mentionate este taxat cu 1.24  Euro/MB ( TVA inclus). Indiferent de optiunea activata, traficul efectuat cu alti operatori se tarifeaza cu 9,92 Euro/MB (TVA inclus)
Mai multe detalii despre noile optiuni de Internet pe mobil pentru utilizatorii de smartphone sunt disponibile la www.vodafone.ro.
 
 
 
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×