Samsung Galaxy Mega Plus cu procesor quad core debutează În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.055 ori
<b>Samsung Galaxy Mega Plus cu procesor quad core debutează În China</b>Samsung a lansat în China o variantă upgradata a faimosului Samsung Galaxy Mega, uriașul telefon cu versiune de 5.8 și 6.3 inch. Ei bine, chinezii vor primi o versiune cu procesor quad core a acestui terminal. &nbsp; Originalul Galaxy Mega 5.8 venea...

Samsung a lansat în China o variantă upgradata a faimosului Samsung Galaxy Mega, uriașul telefon cu versiune de 5.8 și 6.3 inch. Ei bine, chinezii vor primi o versiune cu procesor quad core a acestui terminal.

Originalul Galaxy Mega 5.8 venea cu CPU dual core, dar Galaxy Mega Plus va fi echipat cu unul quad core cu frecvența de 1.2 GHz. Samsung a avut o abordare similară cu câteva săptămâni în urmă, atunci când lansa un Galaxy S3 upgradat, care avea o particulă "Neo" adăugată la numele său. în afară de procesor nu există nici o diferență între Galaxy Mega Plus și Galaxy Mega.

Terminalul păstrează același display de 5.8 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, 1.5 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate, plus una frontală de 1.9 MP. Avem de-a face aici cu un model dual SIM cu o baterie de 2600 mAh și deocamdată nu e clar dacă varianta Plus va sosi și pe alte piețe decât China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×