Vodafone prezice un 2017 plin de tranzacţii efectuate cu telefonul mobil

3.413 ori
<b>Vodafone prezice un 2017 plin de tranzacţii efectuate cu telefonul mobil</b>Operatorul Vodafone a făcut de curând câteva preziceri referitoare la anul 2017, an când se așteaptă ca o bună parte dintre tranzacțiile de bani să fie efectuate cu smartphone-ul. Mai aflăm totodată și faptul că anul următor vom

În vreme ce România se mişca încet-încet către omniprezența suportului pentru plăţile contacless, ne pregătim şi pentru următorul val de inovaţie. Pe viitor ar trebui să putem plăți cu mobilul ca portofel electronic peste tot. 2017 va aduce o creşte a tranzacţiilor efectuate cu telefonul mobil, după cum au prezis reprezentanţii Vodafone România.

Pe măsură ce numărul de utilizatori smartphone din România creşte şi creşte, de la an la an şi utilizarea serviciilor de plată cu mobilul creşte ca amploare. Telefoanele sunt folosite şi pentru a aduna informaţii despre un produs înainte de a face o achiziţie. Pe viitor firmele se vor orienta spre alegerea unui singur furnizor pentru servicii de comunicaţie şi IT, declară tot Vodafone.

Deja 2016 a adus o creştere a numărului de utilizatori smartphone, dar şi o tendinţă de a alege modele cu ecrane mai mari şi dotări superioare. Pe viitor vor evolua şi plăţile cu mobilul, handseturile fiind folosite atât pentru cumpărături online, cât şi pentru cele din magazine fizice sau plăţi de facturi. România este una dintre ţările cu cel mai rapid Internet de pe glob şi are o infrastructură solidă la nivel telecom, ceea ce o predispune la adoptarea şi implementarea rapidă a serviciilor de plată cu mobilul spre exemplu.

Există totuşi o divizare aici, fiecare bancă, operator sau producător de telefoane având propriile opţiuni de servicii de genul. Aşteptăm o unificare şi o standardizare mai clară, măcar de dragul siguranţei la nivel de tranzacții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×