Primele imagini cu iPhone HD (iPhone 4G), scapate pe web? Improbabil!

2.416 ori
<b>Primele imagini cu iPhone HD (iPhone 4G), scapate pe web? Improbabil!</b>Fie ca il numim iPhone HD, iPhone 4G sau iPhone 3GSS, noul terminal al celor de la Apple se apropie de lansare, care, conform zvonurilor ar urma sa aiba loc in aceasta vara, pe 22 iunie. Iata ca au inceput sa apara si primele imagini "scapate" pe web cu...

Fie ca il numim iPhone HD, iPhone 4G sau iPhone 3GSS, noul terminal al celor de la Apple se apropie de lansare, care, conform zvonurilor ar urma sa aiba loc in aceasta vara, pe 22 iunie. Iata ca au inceput sa apara si primele imagini "scapate" pe web cu acest handset, mai mult sau mai putin autentice.

Cea de-a patra generatie iPhone seamana foarte mult cu ultimele concepte pe care le-am vazut ale acestui terminal, designul sau fiind mai putin rotunjit decat cel al predecesorilor. Aparent, acest terminal ar sosi cu o carcasa din aluminiu, cea la care Apple renuntase in cazul lui iPhone 3G si 3GS, dand vina pe proasta receptionare a semnalului (celular si WiFi).

Primele imagini cu iPhone HD (iPhone 4G), scapate pe web? Improbabil!

E posibil ca gigantul din Cupertino sa fi rezolvat aceasta problema si sa vedem pe noul iPhone o carcasa "aluminum unibody", in stilul MacBook-urilor noi, dar si dupa modelul lui HTC Legend. De asemenea, suntem curiosi daca pe spatele terminalului sta inscriptionat "64 GB", aceasta capacitate de stocare dubland-o pe cea maxima a lui iPhone 3GS.

Sa fie aceste imagini reale sau doar binecunoscutele clone "made in china"?

Primele imagini cu iPhone HD (iPhone 4G), scapate pe web? Improbabil!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×