Vodafone România desemnată cea mai bună reţea mobilă pentru roaming în Europa, conform Speedtest by Ookla

583 ori
<b>Vodafone România desemnată cea mai bună reţea mobilă pentru roaming în Europa, conform Speedtest by Ookla</b>În această săptămână Vodafone România a primit o distincție importantă, fiind desemnată de către Speedtest by Ookla drept cea mai bună rețea mobilă pentru roaming din întreaga Europă. Aflăm că studiul ce a condus la acest rezultat a fost realizat

Vodafone România a primit o distincţie importanta în această săptămână, fiind desemnată cea mai bună reţea mobilă pentru roaming din Europa. Aceasta menţiune vine de la Speedtest by Ookla şi se aplică pe intervalul octombrie 2017 - martie 2018.

Şi noi folosim la Mobilissimo.ro soluția Speedtest pentru a testa viteza la descărcare şi încărcare online a telefoanelor pe care ne analizăm, plus ping-ul lor. Titlul obţinut de Vodafone România a fost acordat în urma unor teste efectuate în străinătate de către utilizatori de comunicaţii mobile în România şi asta în trimestrul 4 al lui 2017 şi trimestrul întâi din 2018. Testele au fost făcute cu aplicaţia SpeedTest by Ookla, lider mondial pe segmentul de benchmarking şi test de Internet.

Utilizatorii de servicii Vodafone au făcut teste pe conexiuni 2G, 3G şi 4G în intervalul mai sus menţionat în 51 de ţări din Europa. Astfel, a fost atinsă o viteză medie de descărcare în roaming cu 15.6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicaţii mobile din România. La nivel european, Vodafone România oferă clienţilor o acoperire generoasă de roaming 4G, în peste 40 de ţări, mulţumită unui parteneriat cu peste 60 de operatori telecom.

Ookla are 10 milioane de teste de conexiune realizate pe zi şi 20 de miliarde de teste totale realizate cu soluţia Speedtest, oferind o privire clară asupra reţelelor la nivel global. Testele se pot face pe iOS, Android, Windows, macOS, Apple TV sau pe Chrome. Aşteptăm acum şi teste similare ale altor operatori, să vedem cum stau şi Orange şi Telekom cu roaming-ul 4G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×