Vodafone România inaugurează Vodafone Experience Store, spațiu deschis de 500 MP În AFI Palace Cotroceni

1.262 ori
<b>Vodafone România inaugurează Vodafone Experience Store, spațiu deschis de 500 MP În AFI Palace Cotroceni</b>Dacă vreți atât un magazin Vodafone, cât și o experiență Vodafone, cu cele mai noi gadgeturi, atunci operatorul are o veste bună: va inaugura un spațiu de 500 MP în AFI Palace Cotroceni, faimosul mall bucureștean. Fanii tehnologiei vor fi...

Dacă vreți atât un magazin Vodafone, cât și o experiență Vodafone, cu cele mai noi gadgeturi, atunci operatorul are o veste bună: va inaugura un spațiu de 500 MP în AFI Palace Cotroceni, faimosul mall bucureștean. Fanii tehnologiei vor fi așteptați cu o experiență de retail superioară, care îmbina inovația tehnologică cu o abordare nouă față de relația cu clientul.

Vodafone va organiza și o serie de evenimente și concursuri cu premii în AFI Palace Cotroceni, cu ocazia inaugurării. în perioada 26 - 29 iulie, în Vodafone Experience Store va fi disponibilă o ofertă promoțională specială, care presupune 100 de euro discount la achiziționarea unor smartphone-uri de top cu abonamentl Mega 11. Oferta e valabilă pentru clienții noi și pentru cei existenți. Vodafone Experience Store se afla la etajul 1 în AFI Palace, în apropiere de patinoar.

Clienții pot testa în această zonă Internetul mobil cu viteza de până la 43.2 Mbps, folosind cele mai noi tablete și telefoane mobile. Inaugurarea acestui spațiu aduce și concursuri cu premii și posibilitatea de a folosi tabletele și telefoanele expuse pentru a compune muzică, picta sau "dona" o fotografie din propriul telefon mobil. 26 iulie este ziua lansării, care va include și un recital al unui DJ. Acesta va mixa la tablete, în vreme ce un artist ilustrator va picta/desena folosind telefonul mobil. Trupa Sensor va susține un concert pe tablete, iar clienții prezenți joi în AFI Palace Cotroceni începând cu ora 14:00 pot participa la un concurs tip Treasure Hunt, cu premii speciale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×