Toshiba Regza T-02D - telefon Android prezentat În Japonia cu cameră de 13 Megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.788 ori
<b>Toshiba Regza T-02D - telefon Android prezentat În Japonia cu cameră de 13 Megapixeli</b>în Japonia sunt prezentate multe telefoane Android care sunt sigur că ar face o figură frumoasă dacă ar ajunge să fie importate și în țara noastră. Unul dintre cele mai noi este Toshiba Regza T-02D. &nbsp; Iese în evidență prin prin senzorul...

în Japonia sunt prezentate multe telefoane Android care sunt sigur că ar face o figură frumoasă dacă ar ajunge să fie importate și în țara noastră. Unul dintre cele mai noi este Toshiba Regza T-02D.

Iese în evidență prin prin senzorul Exmor R de 13 Megapixeli. Știam că tehnologia Exmor este patentată de către Sony, dar uite că ajunge și pe un smartphone Toshiba. S-a spus că ar suporta un ISO foarte mare, până 25.600. Asta în teorie ar trebui să permită fotografie cu o claritate mai bună și când luminozitatea este mai scăzută.

Rulează Android 4.0, procesor Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, display de 4.3 inch cu rezoluție qHD sau 540x960 pixeli. Vor fi mai multe variante de culoare de la roz până la albastru și negru. Nu se știe prețul și momentul din care va fi în stocurile magazinelor.

în Europa nu cred că va fi importat oficial și în România șansele sunt zero. Noi putem opta pentru Nokia 808 PureView care se laudă cu 41 Megapixeli și o tehnologie superioară senzorului Exmor de la Sony ce a ajuns a fi încorporat pe Toshiba Regza.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×