Google publică un ghid de utilizare pentru Începători a tabletei Nexus 7 (video)

4.156 ori
<b>Google publică un ghid de utilizare pentru Începători a tabletei Nexus 7 (video)</b>Așteptăm cu interes ca tableta Google Nexus 7 să fie importată și în țara noastră. A fost prezentată la Google I/O la mijlocul lui iunie 2012, primul device cu Android 4.1 Jelly Bean din fabrică. Aduce display IPS de 7 inch cu rezoluție...

Așteptăm cu interes ca tableta Google Nexus 7 să fie importată și în țara noastră. A fost prezentată la Google I/O la mijlocul lui iunie 2012, primul device cu Android 4.1 Jelly Bean din fabrică. Aduce display IPS de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, Tegra 3 quad-core, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, Wi-Fi, bluetooth, jack de 3.5 mm, baterie de 4.325 mAh, preț de 199 dolari în SUA.

Uite că Google s-a gândit să-i ajute pe cei care-și cumpără tableta și nu au mai intrat până acum în contact cu un produs: telefon sau tabletă cu Android pe post de sistem de operare. Observați mai multe detalii în clipul adus de către Google:

Explicațiile sunt simple și sunt menite pentru cei care cumpără un device Nexus pentru prima dată. Nu este ceva ieșit din comun și demonstrează doar suportul pe care compania americană dorește să-l acorde pentru toate categoriile de clienți de la cei care știu să rooteze și să customizeze interfața Android în mod intensiv până la cei care au nevoie de oarece indicații spre a porni produsul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×