Vodafone România lansează tableta Vodafone Smart Tab 4 de 8 inch

1.628 ori
<b>Vodafone România lansează tableta Vodafone Smart Tab 4 de 8 inch</b>Vodafone România a anunțat astăzi lansarea unei noi tablete sub brand propriu, modelul Vodafone Smart Tab 4 în versiunea de 8 inch. Acest device este disponibil atât pentru clienții noi, cât și existenți cu plata în rate pe factura Vodafone....

Vodafone România a anunțat astăzi lansarea unei noi tablete sub brand propriu, modelul Vodafone Smart Tab 4 în versiunea de 8 inch. Acest device este disponibil atât pentru clienții noi, cât și existenți cu plata în rate pe factura Vodafone.

Puteți cumpăra tableta cu zero euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro pe lună, TVA inclus) și o rată de 7 euro pe lună (TVA inclus) pe factura, timp de 2 ani. Tableta Vodafone Smart Tab 4 8" încorporează un display HD de 8 inch și suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Ea are un design compact, rulează Android 4.2 și vine cu un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și compatibilitate 3G.

Vodafone Smart Tab 4 8

Produsul se poate cumpăra și fără abonament, la prețul de 184 de euro, cu TVA inclus. Terminalul include o cameră de 2 megapixeli, cântărește doar 328 grame și vine cu o baterie de 4060 mAh. Viteză maximă de download atinsă pe acest model este de 21.1 Mbps, iar procesorul este un MediaTek MT8382. Sistemul de operare e Android 4.2 și primim și GPS și camera secundară VGA.

Alte detalii pe site-ul Vodafone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×