Sony a Început să ofere actualizări la Android 4.4 KitKat pe Xperia Z, Xperia ZL, ZR și Tablet Z

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.144 ori
<b>Sony a Început să ofere actualizări la Android 4.4 KitKat pe Xperia Z, Xperia ZL, ZR și Tablet Z</b>Vești bune pentru posesorii de terminale Xperia din generația 2013: au început să sosească actualizările la Android 4.4 KitKat pe aceste gadgeturi. Sony oferă actualizarea la Android 4.4 KitKat pe Xperia ZL, ZR și Xperia Tablet Z, dar și pe...

Vești bune pentru posesorii de terminale Xperia din generația 2013: au început să sosească actualizările la Android 4.4 KitKat pe aceste gadgeturi. Sony oferă actualizarea la Android 4.4 KitKat pe Xperia ZL, ZR și Xperia Tablet Z, dar și pe Xperia Z.

Procesul de update face parte din upgrade-ul "Sony User Experience", care aduce noi versiuni ale aplicațiilor sale. Printre ele se număra softuri de mesagerie, email, "Smart Social Camera" și modul Stamina al bateriei. De asemenea, aplicațiile trademark Sony, Walkman, Album și Movies vor primi o nouă interfața și creștere a fluidității de funcționare. Sony a promis că va actualiza și modelele Xperia T2 Ultra, Xperia E1 și Xperia M2 din iulie.

Trebuie să recunosc că firma japoneză s-a mișcat cam greu cu aceste actualizări, realizate de rivali deja de cel puțin 2-3 luni. Suntem în pragul lansării următorului Android, iar Xperia Z are aproape un an și jumătate de când s-a lansat, ca și Xperia Tablet Z. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×