Vodafone lansează campania aniversară de 20 de ani, cu Internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiţilor

1.788 ori
<b>Vodafone lansează campania aniversară de 20 de ani, cu Internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiţilor</b>Atât retailerii, cât și operatorii de pe plan local au venit cu oferte speciale asociate evenimentului numit Ziua Îndrăgostiților, oferte ce în cazul unor firme constă și în oferirea de gratuități. Este și cazul Vodafone România care astăzi anunță

Multe companii vin in întâmpinarea Zilei Îndrăgostiţilor cu reduceri, dar unele oferă şi gratuităţi. Vodafone România a pornit o campanie aniversară de 20 de ani, oferind cu această ocazie şi Internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiţilor.

Astfel, pe 14 februarie toţi clienţii serviciilor sale mobile primesc trafic de date nelimitat şi gratuit. Cei peste 8.7 milioane de utilizatori ai cartelelor Prepay, dar şi abonamentelor sau serviciilor business vor putea accesa nelimitat reţeaua când vine vorba de navigare pe Internet, dar şi streaming şi evident social media. Trebuie spus că această iniţiativă da startul unei întregi serii de oferte şi evenimente ce marchează aniversarea de 20 de ani a operatorului Vodafone România.

Ele se vor desfăşura pe parcursul întregului an, după cum a confirmat chiar Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO Vodafone România. Remarcăm şi că Vodafone nu e la prima ispravă de genul, ei oferind trafic de date nelimitat şi gratuit şi în septembrie 2015 şi apoi în februarie 2016 în câteva weekend-uri speciale. Am avut parte şi de Internet nelimitat şi gratuit şi la metroul bucureştean în februarie-martie 2016, dar şi în Iaşi şi Cluj în septembrie-octombrie anul trecut.

Vodafone debuta pe piaţa locală ca brand în 2005, după ce a cumpărat Connex. La rândul său Connex activa în ţara noastră din 1997, deci de aici și aniversarea de 20 de ani. Operatorul a marcat câteva premiere în istoria sa, precum prima firmă care a furnizat servicii GPRS, apoi 3G şi apoi 4G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×