Vodafone tachineaza publicul cu un slider misterios

1.005 ori
<b>Vodafone tachineaza publicul cu un slider misterios</b>Toti adoram un mister de calitate, iar Vodafone doreste sa ne creasca apetitul pentru astfel de provocari lansand o noua imagine cu un handset necunoscut, care ruleaza Windows Mobile 6. Imaginea pe care o puteti admira mai sus este disponibila in arhiva...

Toti adoram un mister de calitate, iar Vodafone doreste sa ne creasca apetitul pentru astfel de provocari lansand o noua imagine cu un handset necunoscut, care ruleaza Windows Mobile 6.

Imaginea pe care o puteti admira mai sus este disponibila in arhiva de poze a celor de la Vodafone, fara completari sau specificatii tehnice. Putem deci presupune ca telefonul va suporta conectivitate 3G si UMTS/HSDPA, bazandu-se pe prezenta unei camere frontale, destinata video convorbirilor. Terminalul va fi numit Vodafone 920, iar data sa de lansare si pretul oficial nu au fost inca anuntate de catre producator.

Iata ca totusi, o serie de surse din cadrul Vodafone Germania au dezvaluit celor de la www.theunwired.net faptul ca telefonul va fi fabricat de catre HTC si ca 920 va oferi suport GSM/GPRS/EDGE, dar si pentru conexiuni triband UMTS si HSDPA de pana la 3.6Mbps. Pe lista de specificatii tehnice gasim si un display QVGA de 2.4 inch, o camera de 2 megapixeli in partea din spate a handsetului si o camera VGA in partea din fata.

Sa fi inceput deja pregatirile pentru oferta de iarna Vodafone, in conditiile in care lansarile de telefoane au crescut ca numar recent?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×