O privire aruncata pe furis lui Sony Ericsson W960i

2.832 ori
<b>O privire aruncata pe furis lui Sony Ericsson W960i</b>Noul terminal mobil W960i, produs de Sony Ericsson este cel mai nou telefon high-end din clasa Walkman, promitand a fi un rival pe masura lui iPhone. Handsetul suporta conectivitate Wi-Fi, ideala pentru surfingul web aleatoriu cu ajutorul hotspoturilor....

Noul terminal mobil W960i, produs de Sony Ericsson este cel mai nou telefon high-end din clasa Walkman, promitand a fi un rival pe masura lui iPhone.

Handsetul suporta conectivitate Wi-Fi, ideala pentru surfingul web aleatoriu cu ajutorul hotspoturilor. Cei 8GB care compun memoria interna a acestui terminal, impreuna cu o camera de 3 megapixeli si sistemul de control touchscreen il fac pe W960i sa sune ca un iPhone, daca nu ii mentionam brandul. Desi multi utilizatori ar prefera cu siguranta designul telefonului produs de Apple, nici acest model Sony Ericsson nu arata rau.

Din pozele pe care le putem admira cu noul telefon se pare ca o pereche de camere transforma handsetul intr-unul 3G, depasind faimosul iPhone la capitolul conectivitate. Mingea a fost servita celor de la Apple, care sunt presati de timp si de concurenta sa lanseze un iPhone 3G, cat mai curand. Eventual acesta va poposi in Europa si implicit si pe "plaiurile mioritice".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×