Vodafone isi face reclama negativa pentru iPhone?

1.432 ori
<b>Vodafone isi face reclama negativa pentru iPhone?</b>Am facut o descoperire bizara astazi in timp ce cautam conexiuni intre Vodafone si iPhone: se pare ca faimosul operator britanic nu si-a facut temele in ce priveste marketingul unui produs... Dati click pe imaginea urmatoare pentru a va edifica: Pentru a...

Am facut o descoperire bizara astazi in timp ce cautam conexiuni intre Vodafone si iPhone: se pare ca faimosul operator britanic nu si-a facut temele in ce priveste marketingul unui produs... Dati click pe imaginea urmatoare pentru a va edifica:

Pentru a va dovedi ca nu este o imagine modificata, trebuie doar sa intrati pe site-ul Vodafone UK, pentru a afla ce telefoane sa cumparati IN LOC de iPhone! Cum se poate acest lucru? Simplu, in ziua in care Vodafone anunta ca va vinde iPhone in 10 tari, pe site-ul sau oficial sta scris ca exista si variante mai bune decat acest telefon. Evident, carcotasii ar putea spune ca deocamdata in UK iPhone-ul nu este vandut de Vodafone.

Exista si posibilitatea ca site-ul sa isi schimbe orientarea pana maine sau in urmatoarea luna, dar ramane acest mic ghimpe, care poate framanta doar o persoana ce a aflat de afacerea Vodafone - iPhone. Pentru mai multe detalii despre tarile in care va comercializa operatorul "rosu" handsetul celor de la Apple aruncati o privire pe acest articol.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×