Vodafone versus Skype

1.262 ori
<b>Vodafone versus Skype</b>Cativa cititori fideli ai blogurilor de specialitate din domeniul telefoniei mobile au adresat o serie de mailuri celor de la Vodafone intrebandu-i pe acestia care este politica lor in legatura cu VoIP. Reprezentantii Vodafone sustin ca VoIP este o metoda...

Cativa cititori fideli ai blogurilor de specialitate din domeniul telefoniei mobile au adresat o serie de mailuri celor de la Vodafone intrebandu-i pe acestia care este politica lor in legatura cu VoIP.

Reprezentantii Vodafone sustin ca VoIP este o metoda prea scumpa si nesigura de a comunica. Suntem de acord la capitolul pret, in functie de tarifele practicate de catre fiecare operator pentru transferul de date. Cat despre nesiguranta, agentiile secrete si politia investesc enorm incercand sa spargca codurile folosite de astfel de mijloace de comunicare. Totusi companiile care ofera servicii VoIP, cel putin cele din Marea Britanie trebuie sa respecte Actul Interceptarii Comunicatiilor din 1985.

Cu toate acestea publicului i se servesc inca stirile clasice de genul "teroristii ar putea folosi Internetul pentru a comunica". Teroristii cu adevarat periculosi nu vor folosi niciodata Skype, ci servicii de comunicare criptata si acest lucru se intampla de ani buni, iar serviciile de securitate cunosc deja bine fenomenul.

Vodafone este unul dintre operatorii amenintati de avantul luat de tehnologia VoIP si singura sa metoda de a intarzia suprematia noii tehnologii sunt astfel de argumentari ce tind spre reclama negativa. Paradoxal, Vodafone Australia vinde telefonul Nokia N95 nerestrictionat, cu posibilitatea de a utiliza serviciile Skype, in timp ce Vodafone UK se opune acestei politici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×