Smart Phone ASUS M530w

2.071 ori
<b>Smart Phone ASUS M530w</b>ASUS a introdus un model foarte versatil, telefonul Asus M530w Smart. Suporta push e-mail si poate primi e-mail-uri simultan de la server-ul office outlook al utilizatorului, ceea ce este foarte eficient in management-ul datelor. Tastatura setata la...

ASUS a introdus un model foarte versatil, telefonul Asus M530w Smart. Suporta push e-mail si poate primi e-mail-uri simultan de la server-ul office outlook al utilizatorului, ceea ce este foarte eficient in management-ul datelor. Tastatura setata la alfabetul limbii engleze seamana foarte mult cu tastatura unui calculator, astfel incat utilizatorii sa se simta confortabil cu ea. Si nu numai: daca doriti sa purtati biroul intr-un buzunar, acest lucru este posibil cu ajutorul acestui model, care are un vizualizator de documente Clear Vue integrat, ce poate citi documente Word, Excel, PowerPoint si PDF.

Disponibil in alb si negru, acest telefon are o camera video de 2.0 Mega Pixeli Auto-Macro cu un flash puternic si capacitate de fotografiere in prim-plan, pentru efectuarea unor fotografii pline de viata. in plus, aplicatia Windows Media Player poate sustine transmisiuni cinematografice si muzicale pe tot ecranul, iar pentru cei interesati de jocuri pe telefonul mobil, puteti profita de cele doua jocuri incorporate care va pun mintea la incercare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×