Voice Band; Transforma-ti vocea in Metallica, via iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.773 ori
<b>Voice Band; Transforma-ti vocea in Metallica, via iPhone!</b>Daca vrei sa compui muzica, dar talentul tau vis-&agrave;-vis de instrumentele muzicale nu sunt punctul tau forte, nici o problema! Tot ce ai nevoie este un iPhone,&nbsp; aplicatia Voice Band si un pic de ureche muzicala. Cu aceasta aplicatie poti crea...

Daca vrei sa compui muzica, dar talentul tau vis-à-vis de instrumentele muzicale nu sunt punctul tau forte, nici o problema! Tot ce ai nevoie este un iPhone,  aplicatia Voice Band si un pic de ureche muzicala. Cu aceasta aplicatie poti crea muzica relativ simplu, doar imitand sunetele unei melodii, aplicatia le va transforma in veritabile  solo-uri ale instrumentului selectat.

Acestea fiind inregistrate individual, le poti ulterior mixata cu ajutorul aplicatiei, pentru a fi redate ca o adevarata piesa muzical.

Ai pana si controlul tempo-ului si un metronom digital ca sa poti tine ritmul. Vei mai avea si alte optiuni de editare cu ajutorul unui procesor de efecte inclus si optiuni precum distorsionare, reverb si delay. Aplicatia costa 2.99$ si o puteti cumpara din App Store. Puteti comenta aplicatia aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×