Symbian^4, prezentat in actiune in primele clipuri (Video)

1.315 ori
<b>Symbian^4, prezentat in actiune in primele clipuri (Video)</b>Dupa ce aflam cu cateva saptamani in urma speculatii in legatura cu viitorul platformei Symbian, mai ales ca ea este open source, iata ca am descoperit si primele clipuri video care il prezinta pe Symbian^4 in actiune. Iata-le: &nbsp; &nbsp; In vreme ce...

Dupa ce aflam cu cateva saptamani in urma speculatii in legatura cu viitorul platformei Symbian, mai ales ca ea este open source, iata ca am descoperit si primele clipuri video care il prezinta pe Symbian^4 in actiune. Iata-le:

In vreme ce asteptam ca Symbian^3 sa fie lansat in toamna acestui an, aruncam o privire asupra schimbarilor aduse platformei care a evoluat foarte lent pana acum, in comparatie cu rivalii sai. Din pacate demo-ul nu este foarte clar si prezinta doar ecrane Home si widgeturi, prezente si pe platforme rivale, deci putem spune ca nu suntem chiar impresionati de Symbian^4.

Android este in continuare mai atractiv, ca sa nu vorbim de Windows Phone 7 sau foarte intuitivul iPhone OS. Aceste clipuri prezinta si meniul foto in actiune, cu functii de editare a imaginii, dar putem spune ca platforma arata in continuare invechita. Sa speram ca initiativa open source a celor de la Symbian Foundation va da roade si ca urmatorul OS nu va fi un esec, atunci cand va aparea si el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×