VoIP pe iPhone prin Jajah

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.223 ori
<b>VoIP pe iPhone prin Jajah</b>In ultima vreme se pare blogurile ce au ca tema telefonia mobila devin tot mai mult "bloguri iPhone", de vreme ce sunt dominate de stiri ce au legatura cu popularul terminal Apple. Printre cele mai populare stiri ale zilei este si aceea ca iPhone...

In ultima vreme se pare blogurile ce au ca tema telefonia mobila devin tot mai mult "bloguri iPhone", de vreme ce sunt dominate de stiri ce au legatura cu popularul terminal Apple. Printre cele mai populare stiri ale zilei este si aceea ca iPhone beneficiaza acum de o aplicatie web care adauga telefonului servicii VoIP.

Aplicatia foloseste din plin tastatura virtuala a lui iPhone, oferind utilizatorului o interfata mov in timpul convorbirilor. Serviciul va fi unul destul de confuz pentru incepatorii in ale VoIP-ului. Puteti selecta contactul pe care doriti sa-l sunati, prin intermediul providerului VoIP Jajah. Veti fi apoi sunati de catre acesta odata ce persoana apelata este pe linie, aflandu-se in legatura cu providerul.

Pe deasupra impedimentului mentionat anterior, veti folosi propriile minute pentru a efectua aceste apeluri, deci acest serviciu va fi ideal pentru convorbirile la distante mari. Un avantaj al Jajah este faptul ca puteti suna alti utilizatori ai acestui serviciu gratuit, adica fara a  plati serviciile VoIP. Desi produsul este departe de perfectiune, el este destul de util in cazul in care aveti de efectuat apeluri internationale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×