Vom avea două iPhone-uri noi la toamnă! Iată carcasele lui iPhone 5 și iPhone 4S

2.419 ori
<b>Vom avea două iPhone-uri noi la toamnă! Iată carcasele lui iPhone 5 și iPhone 4S</b>Dacă multă vreme zvonurile au afirmat că următorul iPhone va purta numele de iPhone 4S, până la urma majoritatea specialiștilor din domeniu au rămas la numele de iPhone 5. De această dată se pare că la toamnă am putea vedea lansate două...

Dacă multă vreme zvonurile au afirmat că următorul iPhone va purta numele de iPhone 4S, până la urma majoritatea specialiștilor din domeniu au rămas la numele de iPhone 5. De această dată se pare că la toamnă am putea vedea lansate două terminale, ceea ce nu ne-ar mira, mai ales că Apple are un soi de datorie față de fani, nerespectand tradiția de a lansa un nou telefon în fiecare vară.

Nou-veniții urmează să fie iPhone 4S, uin iPhone 4 upgradat, cel mai probabil cu suport LTE și o antenă mutată, asta dacă ne luam după componentele scăpate recent pe web și pe care le vedeți în acest articol. Furnizorul iPatchiPods.com este sursa scăpării, el oferind site-ului MacRumors.com o scurtă privire asupra componentelor de iPhone 4S. De remarcat antena cu design modificat, probabil pentru a scăpa definitiv de problemele cu semnalul și "death grip". Iat-o:

 Vom avea două iPhone-uri noi la toamnă! Iată carcasele lui iPhone 5 și iPhone 4S

MacPost între timp publică și o imagine nouă cu ceea ce se vrea a fi spatele lui iPhone 5. Vedem mai jos o carcasă albă a unui temrinal prototip cu nume de cod N94... Cu două noi iPhone-uri pe drum, Apple nu are nici un motiv să își mai facă grijă pentru lipsa lui Steve Jobs în postul de CEO sau pentru sosirea lui Windows Phone Mango și Android Ice Cream Sandwich... cel puțin pentru primele 2 luni după lansarea noilor modele iPhone.

 Vom avea două iPhone-uri noi la toamnă! Iată carcasele lui iPhone 5 și iPhone 4S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×