Vonino va aduce la IFA 2015 noi telefoane şi tablete 4G, plus produse cu Windows 10 la bord

989 ori
<b>Vonino va aduce la IFA 2015 noi telefoane şi tablete 4G, plus produse cu Windows 10 la bord</b>Peste doar c&acirc;teva zile debutează showul tech IFA 2015, organizat ca &icirc;n fiecare an la Berlin, iar acolo se vor afla şi cei de la Vonino, gata să prezinte noi tablete şi telefoane. Vonino este un brand apreciat pe piaţa din Rom&acirc;nia,...

Peste doar câteva zile debutează showul tech IFA 2015, organizat ca în fiecare an la Berlin, iar acolo se vor afla şi cei de la Vonino, gata să prezinte noi tablete şi telefoane. Vonino este un brand apreciat pe piaţa din România, pentru preţurile accesibile ale terminalelor lor.

La IFA 2015 Vonino va aduce atât produse cu Windows 10, cât şi gadgeturi axate pe divertisment, cum e cazul lui MusicPAD H1, pe care îl vedeţi mai sus. Compania va mai prezenta la Berlin şi Xavy, o nouă serie de tablete 4G, dar şi Zun, o gamă de smartphone-uri axate pe conectivitatea 4G. Tot printre noutăţi se vor număra şi un produs din gama iMart, cu Windows 10 şi noua generaţie de chipseturi Intel.

Dintre aceste noutăţi remarcăm Xavy T7, o tabletă 4G cu preţ atractiv, Zun XO 4G, smartphone cu Lollipop la bord şi procesor octa core, dar şi iMart LX, computer 2 în 1 cu Windows 10. Pe lângă telefoane şi tablete vor sosi aici gadgeturi ca Nemo N2, tracker pentru copii sau MoviVO, fitness tracker. MusicPad H1 este un sistem inteligent home entertainment, iar Vonino a pregătit şi GamePad, o consolă portabilă de jocuri.

Mai multe detalii aflăm la IFA!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×