Vtel X1, telefon cu grosime puțin peste 6 mm și margini ale ecranului foarte subțiri

Autor:  | Publicat în:  Vtel 1.870 ori
<b>Vtel X1, telefon cu grosime puțin peste 6 mm și margini ale ecranului foarte subțiri</b>Dacă de obicei producătorii chinezi se inspiră de la companii vestice atunci când creează designuri de telefoane, în cazul celor de la Vtel inspirația este tot o companie chineză. Astfel, Vtel X1 e în mod clar inspirat de un telefon Vivo X3....

Dacă de obicei producătorii chinezi se inspiră de la companii vestice atunci când creează designuri de telefoane, în cazul celor de la Vtel inspirația este tot o companie chineză. Astfel, Vtel X1 e în mod clar inspirat de un telefon Vivo X3.

Inspirația constă în designul foarte subțire și în combinația duala de culori a carcasei, dar și formatul general al telefonului duce cu gândul la un Vivo. Vtel X1 e telefonul în cauză și el adopta combinații de culori că alb/argintiu și alb/auriu. Corpul său măsoară 6.8 mm în grosime, iar terminalul vine cu un display de 5 inch cu rezoluție 720p.

Marginile ecranului au doar 2.4 mm în grosime, adică și mai puțin decât Meizu MX3, care era un reper la acest capitol. Sub carcasa se ascunde un procesor quad core MediaTek, plus 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Handsetul este un dual SIM, care vine cu două camere foarte bune față de restul dotărilor: 8 MP în față și 13 MP în spate. Ne așteptam la un preț în jur de 200 de dolari pentru acest device.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×