Încă o captură de ecran cu Windows Phone 8.1: control separat pentru volum

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.122 ori
<b>Încă o captură de ecran cu Windows Phone 8.1: control separat pentru volum</b>în ultima săptămână am asistat la câteva scurgeri de informații și câteva imagini publicate pe web cu Windows Phone 8.1. Unele au fost false, altele ne-au dat speranțe cu privire la un centru de notificări, iar acum vedem o captură de ecran ce...

în ultima săptămână am asistat la câteva scurgeri de informații și câteva imagini publicate pe web cu Windows Phone 8.1. Unele au fost false, altele ne-au dat speranțe cu privire la un centru de notificări, iar acum vedem o captură de ecran ce prezintă o interfață pentru controlul de volum separată de cea standard.

Aparent The Verge știa de această funcție din decembrie, trâmbițând despre ea într-un articol, dar fără dovezi solide. Ce vedem aici? Un volum reglabil pentru sonerie și un control separat pentru aplicații și media. Setările vă vor permite să controlați și sunetul pe care telefonul îl face atunci când realizați o captură de ecran.

Alte îmbunătățiri pe care le așteptăm în Windows Phone 8.1 sunt Bing Smart Search, cel de pe Windows 8.1, un centru de notificări, asistentul virtual Cortana, separarea lui Xbox Music și Video din nou și extinderea lui People Hub cu ajutorul lui Twitter și Facebook. Se pare că vom vedea un demo WP 8.1 la BUILD 2014 în aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×