Wallpaper-ul de pe HTC One M8 ne dezvăluie un display Full HD 1080p

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.237 ori
<b>Wallpaper-ul de pe HTC One M8 ne dezvăluie un display Full HD 1080p</b>în ultima vreme am tot auzit despre succesorul lui HTC One, terminal ce momentan este cunoscut sub mai multe nume: HTC One 2, HTC One+, HTC One Plus sau HTC One M8. Potrivit unui wallpaper, ce se presupune a fi wallpaperul original al telefonului, se...

în ultima vreme am tot auzit despre succesorul lui HTC One, terminal ce momentan este cunoscut sub mai multe nume: HTC One 2, HTC One+, HTC One Plus sau HTC One M8. Potrivit unui wallpaper, ce se presupune a fi wallpaperul original al telefonului, se pare că vom avea la dispoziție un display Full HD.

Imaginea de mai sus a fost recent scăpată pe internet, aceasta având o rezoluție de 2160x1920 pixeli, care cel mai probabil ne dă un indiciu despre faptul că succesorul lui HTC One va avea un display 1080p.

Printre posibilele specificații ale lui HTC One M8 s-ar putea număra un procesor Snapdragon 800 sau un Snapdragon 805, 16 GB de memorie internă și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. De asemenea, au mai existat zvonuri cu privire la faptul că HTC One 2 va dispune de o cameră foto duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×