Warner Music colaboreaza cu Nokia Music Store la nivel global

1.223 ori
<b>Warner Music colaboreaza cu Nokia Music Store la nivel global</b>Nokia a anuntat ieri ca grupul Warner Music va pune la dispozitie continuturile sale prin intermediul lui Nokia Music Store, dar si prin serviciul Comes With Music. Acest serviciu va fi lansat in cea de-a doua jumatate a lui 2008 pe o serie de terminale...

Nokia a anuntat ieri ca grupul Warner Music va pune la dispozitie continuturile sale prin intermediul lui Nokia Music Store, dar si prin serviciul Comes With Music.

Acest serviciu va fi lansat in cea de-a doua jumatate a lui 2008 pe o serie de terminale Nokia, dar doar in cateva tari. Prin cumpararea unei singure melodii, consumatorii vor beneficia de un an de explorare si download de muzica, pastrand selectiile preferate in colectia lor permanenta de melodii. Continuturile furnizate de catre Warner Music vor fi disponibile prin Nokia Music Store chiar acum, iar magazinul online este disponibil in tari ca Australia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Irlanda, Olanda, Singapore, Suedia si Marea Britanie.

In ciuda faptului ca viitorul celor de la Nokia suna destul de bine, acest producator de telefoane mobile se indreapta mai degraba catre transformarea intr-un furnizor de servicii online/mobile. Astfel, rolul sau ca producator de terminale va scadea, intr-o miscare ce aminteste de Siemens, sau de Sony si sectorul de gaming, unde esecul inregistrat de PlayStation 3 ar putea face compania sa se retraga din productia hardware, concentrandu-se pe software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×