Captura video acum pe Sony Mylo 2 printr-un update

1.346 ori
<b>Captura video acum pe Sony Mylo 2 printr-un update</b>Daca sunteti posesorul unui Sony Mylo 2, nu va invidiem, dar putem spune ca aveti unele motive de bucurie, acum ca terminalul beneficiaza de un update, care adauga suport pentru inregistrare video camerei sale. Cu acelasi update soseste si suportul pentru...

Daca sunteti posesorul unui Sony Mylo 2, nu va invidiem, dar putem spune ca aveti unele motive de bucurie, acum ca terminalul beneficiaza de un update, care adauga suport pentru inregistrare video camerei sale.

Cu acelasi update soseste si suportul pentru carduri Memory Stick de 16GB si diferite imbunatatiri ale interfatei. Ce este Sony Mylo? Un terminal portabil PMP, ce poate indeplini (vag) si rolul de consola. Specificatiile sale nu sunt impresionante, fie ca vorbim despre display-ul touch cu rezolutie de 800 x 480 pixeli sau de camera de 1.3 megapixeli.

Mylo 2 suporta conectivitate WiFi G (54 Mbps) si opereaza cu widgeturi si un cititor de RSS-uri integrat. La momentul lansarii sale, acest PMP costa doar 299 de dolari, dar alt motiv decat pretul nu prea gasim pentru achizitionarea sa. Avantajul major al unui Mylo 2 este cu siguranta tastatura sa QWERTY, mai buna decat la majoritatea smartphone-urilor. Tastele sale sunt plate, dar au un feedback tactil perfect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×