Where's My Perry Review - cel mai distractiv joc pentru Android de la Angry Birds Încoace (Video)

3.384 ori
<b>Where's My Perry Review - cel mai distractiv joc pentru Android de la Angry Birds Încoace (Video)</b>De la descoperirea primului Angry Birds nu m-am mai distrat atât de bine cu un joc casual cum am făcut-o cu Where&#39;s My Perry. Urmaș al lui Where&#39;s My Water, care a ajuns atât de popular încât a fost descris în detaliu chiar și în...

De la descoperirea primului Angry Birds nu m-am mai distrat atât de bine cu un joc casual cum am făcut-o cu Where's My Perry. Urmaș al lui Where's My Water, care a ajuns atât de popular încât a fost descris în detaliu chiar și în emisiunea lui Mircea Badea, acest titlu costă 99 de cenți și a fost testat de noi pe tableta Allview Alldro 3 Speed.

Trebuie din start să aflați că jocul este produs de Disney și că Perry sau Agent P, cum i se spune este un ornitorinc (daca nu ma insel cu privire la specia sa) simpatic, cu rol de agent secret și care trece printr-o serie de pățanii pentru a-l învinge pe un doctor malefic. Ce implicare aveți voi aici? Trebuie să faceți în așa fel încât Perry să scape din capcanele doctorului și asta prin swipe cu degetele pe ecran, pentru a înlătura capcane și straturi de nisip și a conduce apa către tuburile care activează eliberarea lui Perry din cușcă.

Veți interacționa cu apă sub formă de abur, lichid sau gheață și veți folosi lasere pentru a topi gheață sau evapora apă, dar și unde albastre care îngheață ap. Esențialul e că apa să circule ghidata de voi și să ajungă la Perry la timp, uneori chiar contra cronometru. Veți mai interacționa și cu "sludge", un lichid mov care îl poate distruge pe Perry, dar și capcanele care aspiră apa. Jocul are sute de nivele, fiecare mai complex decât predecesorul și unele chiar înțesate de lasere, capcane, sludge, lavă și... pitici.

Where's My Perry AndroidWhere's My Perry

Pe pitici trebuie să îi adunați pentru a debloca noi nivele și mai adunați și dosare secrete, care vor debloca nivele bonus. încă o dată, acesta este cel mai distractiv joc pentru Android de la Angry Birds încoace și primește de la noi nota 10 din 10. Must buy și must download de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×