CEO-ul HTC: "Mai multă muncă, mai puțină vorba"! Îndemn adresat angajaților Într-un mail oficial!

1.461 ori
<b>CEO-ul HTC: "Mai multă muncă, mai puțină vorba"! Îndemn adresat angajaților Într-un mail oficial!</b>într-un mesaj intern pentru angajații HTC, trimis recent de către CEO-ul companiei, Peter Chou își exprimă dorința de a elimina birocrația din compania pe care o conduce. Sub deviza "mai multă muncă, mai puțină vorba", acesta încearcă să...

într-un mesaj intern pentru angajații HTC, trimis recent de către CEO-ul companiei, Peter Chou își exprimă dorința de a elimina birocrația din compania pe care o conduce. Sub deviza "mai multă muncă, mai puțină vorba", acesta încearcă să își mobilizeze subalternii pentru a scoate compania din situația grea în care se afla.

După câteva trimestre nu prea strălucite la capitolul vânzări și profit, ar trebui ca trimestrul 3 să facă simțită prezența pe piață a seriei One, care se vinde de luni bune. în plus, așteptăm și noile terminale HTC, de vreme ce compania a prezentat ultimele produse noi tip flagship în luna martie a acestui an. Deja știm că taiwanezii pregătesc câteva terminale Windows Phone interesante pentru luna viitoare și avem și zvonurile legate de HTC One XXL, plus o presupusă tableta quad core la care s-ar lucra.

Avem și acele modele mai ieftine dual SIM pentru China, care nu au avut timp să genereze destul profit, deci până la urma acest trimestru ar putea fi unul de revenire. Remarc aici faptul că discursul lui Peter Chou îmi amintește de cel al unui fost oficial Nokia, care se plângea că finlandezii au avut designuri și tehnologii similare cu iPhone-ul cu ani buni înainte de Apple, dar birocrația le-a îngropat. Câtă vreme vor exista birocrați pe zona de Cercetare și Dezvoltare, cei care nu doresc să încerce ceva nou, companiile nu vor reuși să iasă în față cu inovatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×