Bloodstroke review: joc de acțiune + endless runner sub tutela lui John Woo (Video)

943 ori
<b>Bloodstroke review: joc de acțiune + endless runner sub tutela lui John Woo (Video)</b>Bloodstroke este prima încercare a faimosului regizor de filme de acțiune John Woo de a realiza un joc de această dată. Am testat acest titlu pe un iPad Mini și el s-a mișcat excelent. Avem de-a face cu un joc care costă 3 dolari și este publicat...

Bloodstroke este prima încercare a faimosului regizor de filme de acțiune John Woo de a realiza un joc de această dată. Am testat acest titlu pe un iPad Mini și el s-a mișcat excelent. Avem de-a face cu un joc care costă 3 dolari și este publicat de către Chillingo.

Designul sau artistic e bine realizat, iar grafică este una de tip comic book, amintindu-mi puțin de stilul lui Walking Dead Assault. Personajul principal aici este Mai Lee, o asasină în stil Kill Bill, care va împușcă și înjunghia cu sabia inamicii. Acest joc este destul de sângeros, iar la baza el este un soi de endless runner, în care vă puteți abate de la ruta voastră pentru a mai lovi cu sabia un inamic sau doi, când rămâneți fără muniție.

Bloodstroke

Va trebui să protejați un doctor urmărit de Triade și acțiunea vă va duce în Beijing și Hong Kong. Puteți debloca arme noi, inclusiv un shotgun și o mitralieră și veți folosi pumnale, cuțite și alte arme cu lama drept mijloace secundare de distrugere. Există și o arenă, un mod de gameplay fără sfârșit, unde trebuie doar să supraviețuiți valurilor de inamici pentru a obține credite în plus.

Până și la coloana sonoră a acestui joc a fost cooptat un nume mare: formația Far East Movement. Cu toate acestea și în ciuda graficii de tip "acuarele", acest joc devine rapid plictisitor și repetitiv, dar merită o notă de 7.5 din 10, măcar pentru că s-a muncit mult la el. îl descărcați de aici.

Puteți afla prețul tabletei de pe eMAG.ro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×