Specificațiile lui Xiaomi Redmi Note 2 ajung pe web; acesta ar putea fi lansat oficial pe data de 15 ianuarie

862 ori
<b>Specificațiile lui Xiaomi Redmi Note 2 ajung pe web; acesta ar putea fi lansat oficial pe data de 15 ianuarie</b>Deși în trecut lansările de smartphone-uri din China nu trezeau atât de mult interes pentru public, iată că acest lucru s-a schimbat de ceva timp, soluțiile aduse pe piață de către producători ca și Xiaomi, Gionee, sau OnePlus One fiind...

Deși în trecut lansările de smartphone-uri din China nu trezeau atât de mult interes pentru public, iată că acest lucru s-a schimbat de ceva timp, soluțiile aduse pe piață de către producători ca și Xiaomi, Gionee, sau OnePlus One fiind cunoscute la nivel global prin raportul preț-dotări la care ajung în retail.

Un astfel de smartphone așteptat de către marea majoritate dintre noi este și phablet-ul Xiaomi Redmi Note 2, device ale cărui specificații ajung azi pe web prin intermediul celor de la gizmochina.com. De asemenea, potrivit celor de la Oppomart.com, noul phablet Xiaomi va arăta exact ca și flagship-ul Xiaomi Mi4.

Specificațiile lui Xiaomi Redmi Note 2 ajung pe web; acesta ar putea fi lansat oficial pe data de 15 ianuarie

Acest detaliu este dezvăluit și printr-o fotografie live ce poate fi regăsită mai sus. Revenind la specificații, aflăm că noul phablet Xiaomi ar putea aduce un display Full HD de 5.7 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

De asemenea, am putea primi și un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, o baterie de 3.600 mAh și variante cu 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare. Din punct de vedere al prețului de retail, se zvonește că varianta de 16 GB va costa în jur de 249$.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×