Windows 10 Build 10070 în varianta pentru mobil sosește cu update-uri minore la nivel de interfață

997 ori
<b>Windows 10 Build 10070 în varianta pentru mobil sosește cu update-uri minore la nivel de interfață</b>Un produs software ce urmează a fi lansat comercial &icirc;n următoarele luni este și Windows 10, OS ce se va regăsi pe o gamă largă de dispozitive, de la telefoane, tablete, computere și console de jocuri. Această nouă versiune Windows este...

Un produs software ce urmează a fi lansat comercial în următoarele luni este și Windows 10, OS ce se va regăsi pe o gamă largă de dispozitive, de la telefoane, tablete, computere și console de jocuri. Această nouă versiune Windows este testată de ceva timp de către pasionați sub forma unor ediții Preview (Build).

Aflăm că recent cei de la Microsoft au lansat versiunea 10070 pentru smartphone-uri, build care aduce câteva schimbări minore la nivel de interfață. Mai precis, avem parte de live tile-uri ceva mai apropiate, spațiul dintre acestea fiind acum mult mai redus în comparație cu versiunile anterioare.

Acest detaliu poate fi observat în imaginea de mai sus pe un smartphone Samsung Ativ S, telefonul despre care s-a tot vorbit o bună perioadă de timp datorită design-ului său în situația iPhone 6 - Galaxy S6. Potrivit utilizatorului ce a instalat acest build, telefonul se blochează de foarte multe ori, iar lag-ul este prezent mai mereu în meniu. Ați fi dispuși să achiziționați un telefon cu Windows 10 pe viitor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×