Imagini proaspete cu Meizu MX Supreme apar pe web, se reconfirmă butonul Home oval cu scanner de amprente inclus

1.222 ori
<b>Imagini proaspete cu Meizu MX Supreme apar pe web, se reconfirmă butonul Home oval cu scanner de amprente inclus</b>Meizu nu a avut parte de la fel de multe scăpări legate de flagshipul sau precum alte branduri din China, mai ales că teoretic suntem la c&acirc;teva săptăm&acirc;ni sau chiar luni bune distanţă de lansarea sa. De ce spunem acest lucru? Pentru că...

La Mobilissimo.ro aţi aflat de posibilitatea existenţei unui telefon cu tehnologie Nokia produs de Meizu şi cunoscut drept Meizu MX Supreme. De atunci am văzut câteva scăpări ale acestui device, inclusiv fotografii hands on, ba chiar una postata de un oficial Meizu. Azi scăpările continuă, cu noi imagini.

Pe acestea le vedeţi în acest articol şi ele reconfirmă prezenţa unui buton oval Home, cu scanner de amprente integrat. O sursă din China s-a grăbit să numească acest device Meizu MX5, ceea ce nu e neapărat greşit, pentru că şi pe acel handset îl aşteptam la un moment dat în lunile viitoare. De remarcat şi că Meizu MX5 a avut asociat la un moment dat un zvon legat de o cameră ce poate realiza fotografii de 60 de megapixeli.

Meizu MX5 apare în noi imagini, pare a include un buton fizic Home cu scanner de amprente integrat

Şansele sunt mari ca aceste modele să fie unul şi acelaşi, dar revenind la Meizu MX Supreme, el are margini înguste ale ecranului şi aduce puţin cu un iPhone privit din faţă. La finalul lui 2014 CEO-ul Nokia declară că finlandezii ar putea reveni pe piaţa terminalelor mobile prin licenţierea brandului finlandez, iar colaborarea cu Meizu ar reprezenta fix acest lucru.

În continuare MX Supreme se încăpăţânează să nu îşi dezvăluie spatele... unde cu puţin noroc se afla o cameră Pureview.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×