Ce ar fi dacă ar fi... Windows 10 Mobile primeşte UI Fluent Design în acest concept de interfaţă

1.104 ori
<b>Ce ar fi dacă ar fi... Windows 10 Mobile primeşte UI Fluent Design în acest concept de interfaţă</b>Am văzut în ultimii ani cum designeri necunoscuți s-au remarcat prin concepte deosebite pentru diferite produse software sau hardware, unele fiind chiar mai arătoase decât ne-au adus designerii angajați în cadrul companiilor de top precum

De-a lungul anilor designerii de concepte s-au dovedit a fi uneori mai inspiraţi decât designerii marilor companii, creând telefoane concept şi interfeţe care i-ar face geloşi şi Philippe Starck şi Jony Ive. De această dată vine rândul lui Windows 10 Mobile să fie readus la viaţa printr-un concept de UI pe care îl admiraţi mai jos.

Fluent Design Concept

Designer-ul Marko Malinovic şi-a expus creaţiile via Behance şi a preluat inspiraţia de la Fluent Design, următorul mare pas la nivel vizual pentru Microsoft, după Metro. Conceptul se inspiră de la Windows 10 de pe PC, în cea mai nouă versiune a sa. Avem suport pentru Force Touch, un multitasking regândit şi până şi Cortana primeşte un suflu nou.

Fluent Design Concept

Elemente sunt preluate şi de la Android precum acele "rich notification widgets". Tile-urile au finisaj acrylic acum, toate imaginile au şi o umbră în spatele subiecţilor, iar căutarea e înlocuită de Action Center. Se adăugă şi o senzaţie de adâncime la navigarea prin UI, anumite elemente ieşind mai mult în faţă, în vreme ce altele rămân în spate.

Fluent Design Concept

Avem şi o zonă fierbinte a interacţiunii gândită undeva în dreapta jos, unde ajunge în mod ideal degetul mare. Până şi un app drawer nou a fost inclus, cu un design clar mai modern decât ce avem acum. Sper că acest concept să fie văzut de cine trebuie şi să folosit ca inspiraţie... Iată pagina artistului unde găsiți acest design.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×