Xiaomi Mi 6X își face apariția într-o serie de fotografii hands-on; aduce ecran 18:9

1.330 ori
<b>Xiaomi Mi 6X își face apariția într-o serie de fotografii hands-on; aduce ecran 18:9</b>Se zvonește faptul că în acest an la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Xiaomi vor aduce și smartphone-ul Mi 6x, un terminal cu cameră duală și ecran 18:9. Dacă până acum am avut parte de doar de câteva

În ultima vreme a apărut și zvonul referitor la faptul că smartphone-ul Xiaomi Mi 6x ar putea sosi în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, acolo unde Xiaomi și-a confirmat prezența. Sunt șanse mari ca produsul de față să aducă la bord și procesorul octa-core Surge S2, chipset încă neanunțat despre care am aflat câteva detalii pe scurt chiar de curând după cum vă prezentam și noi aici.

Xiaomi MI 6X

Revenind la scăparea de astăzi, vedem primele fotografii reale cu Mi 6x, un telefon care aduce un upgrade semnificativ comparativ cu actualul model din serie (Mi 5x). Remarcăm construcția metalică unibody, ecranul cu aspect 18:9 ce ocupă mare parte din panoul frontal și în spate camera duală plasată vertical fix ca pe iPhone X.

Central se află în spate și scanner-ul de amprente, iar la prima impresie telefonul pare a fi destul de subțire. Nu avem detalii despre celelalte dotări hardware, dar mă gândesc că Xiaomi va aduce aici cel puțin 4 GB de RAM, 32 sau 64 GB de stocare și un ecran de 5.7 inch cu rezoluție FHD+. Dacă lansarea este programată pentru MWC 2018 ar trebui ca în perioada următoare să vedem și mai multe leak-uri pentru acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×