Windows 10 va aduce În versiunea mobila tile-uri "expansive", acționabile prin 3D Touch

1.170 ori
<b>Windows 10 va aduce În versiunea mobila tile-uri "expansive", acționabile prin 3D Touch</b>Dacă despre Windows 10 în versiunea de PC și tableta știm destul de multe lucruri, nu putem spune la fel despre versiunea pentru smartphone. Practic Windows 10 for Mobile este un mister, deși în mare el ar trebui să ofere aceeași experiență ca...

Dacă despre Windows 10 în versiunea de PC și tableta știm destul de multe lucruri, nu putem spune la fel despre versiunea pentru smartphone. Practic Windows 10 for Mobile este un mister, deși în mare el ar trebui să ofere aceeași experiență ca Win 10, uniformitatea fiind conceptul de bază al noii platforme.

Cei de la Windows Central au descoperit prin intermediul a câteva surse că versiunea pentru mobil a lui Win 10 va aduce așa numitele "flyout tiles", cunoscute și sub numele de MixView. Sistemul a apărut și pe faimosul prototip Nokia McLaren, sub forma lui 3D Touch. Conceptul din spatele său e simplu: utilizatorul ține mâna aproape de suprafața ecranului, dar fără să îl atingă și gestul e interpretat de senzori ca o comandă.

Flyout Tiles înseamnă că aveți un tile pe ecranul Start, duceți degetul deasupra sa, el se animă și apoi "explodează" sub formă de mai multe tile-uri mai mici, până la 8 la număr, de mărimi variate. Acestea vor afișa conținut din cadrul aplicației, spre exemplu mailul și numărul de telefon al unui contact sau mesajele sale text. Ideea ar putea aminti de MixView de pe Zune, pe care îl vedeți mai jos.

Windows 10 va aduce În versiunea mobila tile-uri "expansive", acționabile prin 3D Touch

Un OS mai animat este ceea ce am primit și odată cu Android 5.0 Lollipop, deci e posibil ca Microsoft să adopte aceeași direcție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×