și pinguinii se joacă pe iPad și asta Îi ajută să socializeze și să se Înmulțească (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 768 ori
<b>și pinguinii se joacă pe iPad și asta Îi ajută să socializeze și să se Înmulțească (Video)</b>știam că există un joc pe iPad care a înnebunit pisicile, cu un mic șoricel care aleargă pe ecran, dar iată că nu doar felinele îl apreciază. Pinguinii de la Acvariul din Long Beach, California adoră acest joc, după cum vedeți în clipul de...

știam că există un joc pe iPad care a înnebunit pisicile, cu un mic șoricel care aleargă pe ecran, dar iată că nu doar felinele îl apreciază. Pinguinii de la Acvariul din Long Beach, California adoră acest joc, după cum vedeți în clipul de mai jos.

​

Pe numele său Game for Cats, jocul se descarcă de aici și nu e prima oară când vedem animale de la zoo fiind captivate de o tabletă, de vreme ce și maimuțele au fost interesate de astfel de device-uri. Ce e important de remarcat aici e că pinguinii au de câștigat din interacțiunea cu tableta. în primul rând, aplicația le dezvolta reflexele și ei pot socializa cu ocazia ciupirii tabletei cu ciocul.

Astfel, ei se pot și înmulți după ce "au făcut cunoștință" langa iPad. Spre deosebire de pisici sau maimuțe, pinguinii folosesc ciocul pentru a interacționa cu șoarecele de pe ecran. Evident, ecranul e foarte zgâriat, deci pe viitor poate ar fi nevoie de o protecție. Un alt avantaj e că atunci când un pinguin se joacă pe iPad, el este ușor de controlat și evaluat din punct de vedere al sănătății.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×