Windows 10 va fi lansat la finalul lunii iulie, conform şefului AMD

829 ori
<b>Windows 10 va fi lansat la finalul lunii iulie, conform şefului AMD</b>Microsoft nu a oferit o dată foarte clară de lansare pentru Windows 10, astfel că ştiam doar că el se va lansa la vară. Ei bine, şeful AMD a lăsat să scape porumbelul, afirm&acirc;nd recent că noul Windows va debuta la finalul lunii iulie....

Microsoft nu a oferit o dată foarte clară de lansare pentru Windows 10, astfel că ştiam doar că el se va lansa la vară. Ei bine, şeful AMD a lăsat să scape porumbelul, afirmând recent că noul Windows va debuta la finalul lunii iulie.

CEO-ul AMD, Lisa Su a făcut afirmaţia în cadrul unei întâlniri cu investitorii, citată de toate marile site-uri tech. Anunţarea datei de lansare a lui WIndows 10 a venit ca răspuns la întrebarea unui jurnalist, care se axa mai degrabă pe motivul declinului celor două segmente în care activează AMD: computing şi grafică. Lisa Su a răspuns, detaliind strategia AMD pe trimestrul 1 şi 2 şi menţionând în treacăt că soseşte şi Windows 10 în iulie, ceea ce va aduce un impact asupra vânzărilor din perioada back to school.

Ştim că MS va lansa platforma în 190 de ţări şi 111 limbi şi vedem câte un build nou cam o dată la fiecare 2-3 săptămâni. Cu Cortana inclus, tile-uri în meniul Start şi modificări de interfaţă, dar şi un browser nou, Windows 10 se anunţa un OS interesant, mai ales după Windows 8 şi 8.1, care nu au fost foarte bine primite. O dorinţă personală a mea ar fi ca noul Windows să îşi facă actualizările discret, în fundal, precum un PlayStation 4, fără să mai împiedice un shutdown sau o bootare, cum păţeam pe Windows 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×