Sony Ericsson are acum propria secțiune de aplicații În Android Market

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.894 ori
<b>Sony Ericsson are acum propria secțiune de aplicații În Android Market</b>Cu o tripletă impresionantă de telefoane Xperia (Arc, Neo, Play), era doar o chestiune de timp până ce Sony Ericsson avea să lanseze aplicații specializate pentru telefoanele sale. Ei bine, iată că anunțul acestei lansari a venit astăzi via...

Cu o tripletă impresionantă de telefoane Xperia (Arc, Neo, Play), era doar o chestiune de timp până ce Sony Ericsson avea să lanseze aplicații specializate pentru telefoanele sale. Ei bine, iată că anunțul acestei lansari a venit astăzi via Facebook și aflăm că SE are acum propriul canal de softuri în Android Market.

De remarcat este faptul că Sony Ericsson este prima companie cu un astfel de privilegiu, în ciuda faptului că nu are chiar atât de multe modele Android pe piață. Aparent, utilizarea acestui canal și accesul la el depind foarte mult de operatorul pentru care optați, deci experiența ar putea să nu fie la fel în toate rețelele.

Opțiunea My Apps din Android Market va deveni pe telefoanele Sony Ericsson un canal special de aplicații SE, cu recomandări incluse, softuri originale ale producătorului seriei Xperia și produse în exclusivitate pentru acest canal. De asemenea, prin această metodă dezvoltatorii își vor putea alege mai bine publicul țintă, creând softuri special pentru posesorii de Xperia Play, spre exemplu.

Să ne așteptăm la oferte similare de la HTC, Motorola, Samsung și LG?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×