iPad Mini 2 se va vinde de 2 ori mai bine decât iPad 5, conform analiștilor

1.050 ori
<b>iPad Mini 2 se va vinde de 2 ori mai bine decât iPad 5, conform analiștilor</b>După cum bine știți deja, săptămâna viitoare, pe 22 octombrie Apple are programat un nou eveniment menit cel mai probabil să ne aducă noile terminale iPad. E vorba despre iPad Mini 2, care ar urma să includă un ecran Retina și despre iPad 5, cu...

După cum bine știți deja, săptămâna viitoare, pe 22 octombrie Apple are programat un nou eveniment menit cel mai probabil să ne aducă noile terminale iPad. E vorba despre iPad Mini 2, care ar urma să includă un ecran Retina și despre iPad 5, cu un design nou. Hai să aflăm și predicțiile analiștilor cu privire la vânzările acestor modele.

Se pare că analistul Amit Daryanani de la RBC Capital Markets se așteaptă ca iPad Mini Retina să vândă de două ori mai multe unități decât iPad 5, asta dacă Apple poate face față cererii. Mulți analiști sunt îngrijorați cu privire la numărul de unități pe care Apple le poate furniza după lansare. Analistul menționat anterior afirmă că iPad Mini 2 va avea o cotă de 65% din vânzările totale de tablete Apple, iar versiunea de 9.7 inch va rămâne cu doar 35%.

Acest trend al tabletelor cu ecran mic e prezent pe întreaga piață a tabletelor, cu modelele de sub 10 inch dominând piață, cu 70% din cotă. Un alt analist reputat, Ben A. Reitzes de la Barclays afirmă că se așteaptă la probleme cu furnizarea de noi iPad-uri Mini cu ecran Retina și o posibilă punere în vânzare a produsului undeva în decembrie sau în trimestrul asociat lunii sărbătorilor.

Evident, există și un analist (David Evanson de la Canaccord Genuity) care nu e de acord cu teoria vânzărilor lui iPad Mini, prezicând că iPad 5 va vinde 12.9 milioane de unități de sărbători, iar iPad Mini 2 11.5 milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×