Windows 8 Release Preview aduce o evoluție a experienței multi-monitor

1.167 ori
<b>Windows 8 Release Preview aduce o evoluție a experienței multi-monitor</b>Microsoft a adus numeroase îmbunătățiri la capitolul suport al utilizării de monitoare multiple în versiunea Consumer Preview a lui Windows 8. Dintre aceste îmbunătățiri veți găsi câteva și în versiunea Release Preview, iar printre ele...

Microsoft a adus numeroase îmbunătățiri la capitolul suport al utilizării de monitoare multiple în versiunea Consumer Preview a lui Windows 8. Dintre aceste îmbunătățiri veți găsi câteva și în versiunea Release Preview, iar printre ele amintim și un mouse targeting mai bun în marginile comune ale ecranelor și posibilitatea că interfața Metro să se adapteze la utilizarea mulți monitor.

Windows 8 Consumer Preview includea deja astfel de funcții, precum opțiuni ale taskbar-ului pentru display-uri multiple, un wallpaper pe mai multe ecrane și posibilitatea de a afișa un fundal diferit pentru fiecare display, dacă așa dorea utilizatorul. Metro UI era o experiență ciudată totuși și astfel că el a fost adaptat pentru monitoare multiple, după experiența nu atât de bună din Consuemr Preview. Release Preview aduce posibilitatea de a porni ecranul Metro Start de pe orice monitor, cu tot cu bară charms și posibilitatea de a porni și mută aplicații cu stil de design Metro pe orice ecran.

Cheia de integrare Metro UI în experiența ce implică mai multe ecrane este crearea unei metode eficiente de a identifica marginile ecranelor. Windows 8 Release Preview va include funcția real corners, care vă va permite să faceți o trecere mai ușoară de la un ecran la altul și să accesați Charm-urile de pe un monitor pe altul la margini care corespund. Observați și în clipul de mai jos cât de fluid și ușor are loc acțiunea de drag and drop de pe un ecran pe altul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×