Windows Blue ar putea integra Windows Phone și Windows 8 Într-un singur produs

1.055 ori
<b>Windows Blue ar putea integra Windows Phone și Windows 8 Într-un singur produs</b>în această vară avem două evenimente de anvergură legate de software, 3 dacă îl includem și pe Google I/O de lună viitoare. în iunie vom avea atât debutul lui iOS 7.0, cât și cel al lui Windows Blue, iar de platforma Microsoft se leagă și...

în această vară avem două evenimente de anvergură legate de software, 3 dacă îl includem și pe Google I/O de lună viitoare. în iunie vom avea atât debutul lui iOS 7.0, cât și cel al lui Windows Blue, iar de platforma Microsoft se leagă și cele mai noi zvonuri de azi.

Zvonurile afirmă că Windows Blue va combina Windows Phone cu Windows 8 într-un singur pachet software. Se pare că Windows Blue ar fi fost dezvoltat separat de Windows și Windows Phone, în ideea că le va contopi pe cele două, Microsoft încercând să concureze cu tandemul Android/Chrome. Cu o săptămână în urma vedeam zvonuri care afirmau că Windows RT ar putea fi fuzionat cu Windows Blue.

Cu ceva mai mult timp în urmă, când de abia se lansase Windows 8 existau speculații că următoarea generație de platforma principală de la Microsoft și anume Windows 9 va fi instalată și pe telefoane și pe tablete și pe desktopuri, Win 9 fiind de fapt și Windows Phone 9. Tot la acea vreme existau speculații că Win 9 va sosi la doar 3 ani după Windows 8. în orice caz tonul inovației se va da la vară și atunci vom afla mai multe, eventual vazand si un Xbox 720 prezentat oficial.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×