Die Hard review: un endless runner lent, dar plin de acțiune (Video)

1.279 ori
<b>Die Hard review: un endless runner lent, dar plin de acțiune (Video)</b>Nu se putea ca un film mare dintr-o franciză de la Hollywood să nu aibă și un joc asociat, astfel că Die Hard 5 (A Good Day to Die Hard) a primit propriul endless runner pe Android. Jocul a fost testat de noi pe telefonul Allview P5 Quad (1.099 lei...

Nu se putea ca un film mare dintr-o franciză de la Hollywood să nu aibă și un joc asociat, astfel că Die Hard 5 (A Good Day to Die Hard) a primit propriul endless runner pe Android. Jocul a fost testat de noi pe telefonul Allview P5 Quad (1.099 lei pe evoMAG.ro), căruia îi vom face și review în curând.

Acest titlu este publicat în Play Store de către Fox, care distribuie și filmul și jocurile și seria Alien vs Predator. Die Hard ocupa doar 30 MB, este disponibil gratuit în Google Play Store și este practic un soi de Temple Run mai lent... și cu arme. Acțiunea are loc în Rusia, iar personajul principal este Jack McClane, fiul lui John McClane, jucat de Bruce Willis în primele părți din Die Hard. Veți face swipe pe ecran pentru a face dreapta/stânga și veți apăsa pe inamici pentru a trage în ei.

Die Hard - Jocuri Android

Faceți swipe în sus pentru a sări peste obstacole și swipe în jos pentru a încărca arma. La anumite secvențe de acțiune veți putea juca și un al doilea personaj, un detectiv și veți mai debloca și alte personaje pe măsură ce progresați. Veți ajunge de la străzile din Moscova până la Chernobil și trebuie să recunosc că mi-a plăcut coloana sonoră a jocului, inspirată din film.

Există și un soi de mod bullet time (Adrenaline) care oprește timpul și va permite să loviți mai mulți inamici simultan. Titlul primește de la noi nota 8 din 10, deoarece pare făcut în grabă. îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×