Windows Mobile 10 ar putea fi dezvăluit publicului pe data de 20 ianuarie (zvon)

729 ori
<b>Windows Mobile 10 ar putea fi dezvăluit publicului pe data de 20 ianuarie (zvon)</b>Potrivit unei declarații recente din partea lui Mary Jo Foley, un editor de succes ce a acoperit de-a lungul anilor știri despre Microsoft Windows, se pare că Microsoft are de gând să dezvăluie noua versiune a sistemului de operare destinat...

Potrivit unei declarații recente din partea lui Mary Jo Foley, un editor de succes ce a acoperit de-a lungul anilor știri despre Microsoft Windows, se pare că Microsoft are de gând să dezvăluie noua versiune a sistemului de operare destinat dispozitivelor mobile pe data de 20 ianuarie, mai precis OS-ul Windows Mobile 10.

De asemenea, aceasta susține faptul că Microsoft va prezenta pe lângă dispozitive ARM și terminale care vor sosi cu soluții Intel. Astfel, ne-am putea aștepta ca sistemul de operare să ne ofere posibilitatea de conectare a telefonului la un display extern și a-l transforma astfel într-un computer prin intermediul unui dock pentru care Microsoft a obținut brevet acum ceva timp.

Cu toate acestea, funcția în cauză amintită mai sus este prezentată tot sub forma unui zvon, motiv pentru care nu trebuie să ne facem speranțe prea mari. Rămâne de văzut dacă data de 20 ianuarie se va dovedi ziua în care Windows Mobile 10 va debuta oficial sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×