Microsoft va aduce suport pentru plăți NFC În Windows 10, după cum confirmă o serie de joburi oferite de companie

733 ori
<b>Microsoft va aduce suport pentru plăți NFC În Windows 10, după cum confirmă o serie de joburi oferite de companie</b>După ce Windows Phone 8.1 a primit suport pentru plăți prin NFC, acum e rândul lui Windows 10 să aducă această funcție și pe PC-uri și tablete. Informația a apărut după ce Microsoft a postat o serie de oferte de joburi pentru ingineri...

După ce Windows Phone 8.1 a primit suport pentru plăți prin NFC, acum e rândul lui Windows 10 să aducă această funcție și pe PC-uri și tablete. Informația a apărut după ce Microsoft a postat o serie de oferte de joburi pentru ingineri pricepuți în domeniul NFC/plăti.

Windows 10 va fi un OS universal, sosit pe console Xbox, laptopuri, PC-uri, tablete și telefoane, deci necesitatea soluțiilor moderne de plată era simțită. Microsoft caută un "inginer senior software pe partea de dezvoltare" și încă unul pe partea de testare, pentru a-i integra într-o echipă care construiește o platformă de plăți NFC. După Google Wallet și Apple Pay, era de așteptat ca și Microsoft să dezvolte o soluție proprie de plăți.

De remarcat și faptul că Microsoft se număra printre companiile care cel puțin pe piața terminalelor mobile nu a atacat încă aspectul de autentificare cu amprentă. Pe viitor sunt sigur că vom vedea și modele Windows 10 cu această funcție, iar plățile NFC vor fi la mare căutare, mai ales după ce Apple le face mainstream prin Apple Pay. Credeți că soluția Microsoft va fi mai bună sau mai bine securizată?

Ceva îmi spune că ar putea implica brandul Live sau poate Bing...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×