Windows Mobile 6.1 soseste pe ASUS P527

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.496 ori
<b>Windows Mobile 6.1 soseste pe ASUS P527</b>Pe masura ce showul tech CTIA se apropie de final, descoperim noi release-uri, atat de software, cat si hardware. Astfel, trebuie mentionat faptul ca ASUS a pus la dispozitie publicului ROM-ul Windows Mobile 6.1 pentru terminalul P527. WM 6.1 este...

Pe masura ce showul tech CTIA se apropie de final, descoperim noi release-uri, atat de software, cat si hardware. Astfel, trebuie mentionat faptul ca ASUS a pus la dispozitie publicului ROM-ul Windows Mobile 6.1 pentru terminalul P527.

WM 6.1 este disponibil pe site-ul de download al companiei, iar posesorii unui P527 isi pot updata acum smartphone-ul cu cele mai noi softuri mobile oferite de Microsoft. Pe langa imbunatatirile care sosesc cu acest upgrade software, ASUS a anuntat ca a inclus si numeroase fixuri pentru toate bugurile cunoscute ale terminalului.

In plus, aflam ca ASUS P527 va beneficia de un semnal mai puternic GSM/EDGE, tot datorita ROM-ului updatat. Ce veti observa din start, dupa ce faceti upgrade-ul, va fi interfata modificata si conexiunea tip date mai rapida. Puteti descarca update-ul Windows Mobile 6.1 pentru ASUS P527 accesand aceasta adresa.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×