Windows Mobile 6.1 soseste pe ASUS P527

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.489 ori
<b>Windows Mobile 6.1 soseste pe ASUS P527</b>Pe masura ce showul tech CTIA se apropie de final, descoperim noi release-uri, atat de software, cat si hardware. Astfel, trebuie mentionat faptul ca ASUS a pus la dispozitie publicului ROM-ul Windows Mobile 6.1 pentru terminalul P527. WM 6.1 este...

Pe masura ce showul tech CTIA se apropie de final, descoperim noi release-uri, atat de software, cat si hardware. Astfel, trebuie mentionat faptul ca ASUS a pus la dispozitie publicului ROM-ul Windows Mobile 6.1 pentru terminalul P527.

WM 6.1 este disponibil pe site-ul de download al companiei, iar posesorii unui P527 isi pot updata acum smartphone-ul cu cele mai noi softuri mobile oferite de Microsoft. Pe langa imbunatatirile care sosesc cu acest upgrade software, ASUS a anuntat ca a inclus si numeroase fixuri pentru toate bugurile cunoscute ale terminalului.

In plus, aflam ca ASUS P527 va beneficia de un semnal mai puternic GSM/EDGE, tot datorita ROM-ului updatat. Ce veti observa din start, dupa ce faceti upgrade-ul, va fi interfata modificata si conexiunea tip date mai rapida. Puteti descarca update-ul Windows Mobile 6.1 pentru ASUS P527 accesand aceasta adresa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×