Terminalele Velocity analizate la cald, in cadrul CTIA

Autor:  | Publicat în:  Velocity Mobile 970 ori
<b>Terminalele Velocity analizate la cald, in cadrul CTIA</b>Fratii vitregi ai lui HTC Touch Diamond sunt cu siguranta telefoanele celor de la Velocity, companie care si-a facut debutul la CTIA in aceasta primavara. Primele modele ale producatorului sunt 103 si 111, ultimul dotat cu tastatura QWERTY. In editia de...

Fratii vitregi ai lui HTC Touch Diamond sunt cu siguranta telefoanele celor de la Velocity, companie care si-a facut debutul la CTIA in aceasta primavara. Primele modele ale producatorului sunt 103 si 111, ultimul dotat cu tastatura QWERTY. In editia de toamna a showului CTIA, Velocity prezinta inca 2 modele Velocity, 83 si 301.

Revenind la primele release-uri, terminalul 103 va fi disponibil din luna septembrie pe piata, sosind cu output TV, conexiune 3G si software Sling. Iata o mica analiza video a lui Velocity 103:

Velocity 83 este modelul cel mai accesibil ca pret dintre terminalele lansate in acest an, sacrificand conexiunea 3G si mecanismul trackball pentru a atinge un pret decent. Handsetul este dotat cu un accelerometru si este unic prin faptul ca include 2 sloturi pentru carduri microSDHC.
Modelul 83 mai include si GPS si software navigational, disponibil doar in unele tari, iar terminalul va fi disponibil pe piata in perioada sarbatorilor de iarna.

Trecand la Velocity 301, acesta este un terminal high end, care va debuta in 2009 si va sosi cu suport 3G, GPS, un display generos de 3.5 inchi si cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. In plus, handsetul va dispune de un accelerometru, busola electronica si o interfata similara cu TouchFLO 3D de pe terminalele HTC.

Telefonul va detecta automat noul oras in care va aflati, updatand informatiile despre vreme si fusul orar, iar in ce priveste interfata, ea va suporta drag and drop prin intermediul atingerii display-ului. Velocity pune la dispozitie publicului si un serviciu gratuit de update saptamanal, numit VOTA.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×