Windows Mobile 6.1 va fi lansat pe 1 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 990 ori
<b>Windows Mobile 6.1 va fi lansat pe 1 aprilie</b>Cei de la Pocket-lint au aflat din surse oficiale ca Microsoft va anunta mult-asteptatul update al sistemului sau mobil de operare pe 1 aprilie 2008. Sa fie Windows Mobile 6.1 doar o gluma de 1 aprilie? Nu intelegem de ce toate evenimentele de marca ale...

Cei de la Pocket-lint au aflat din surse oficiale ca Microsoft va anunta mult-asteptatul update al sistemului sau mobil de operare pe 1 aprilie 2008. Sa fie Windows Mobile 6.1 doar o gluma de 1 aprilie?

Nu intelegem de ce toate evenimentele de marca ale acestui an se petrec in aceasta data fatidica, destinata glumelor si interzisa parca lucrurilor serioase. Summitul NATO, showul tech CTIA Wireless si o duzina de alte lansari de telefoane si softuri, si acum si Windows Mobile 6.1. Evident, Microsoft nu glumeste cand vine vorba de lansari de aplicatii si OS-uri, dar trebuie sa mentionam ca vestea ne-a luat prin surprindere. Versiunea precedenta a OS-ului, Windows Mobile 6, a fost lansata in luna februarie a anului trecut, astfel ca Microsoft a avut destul timp la dispozitie sa rezolve toate problemele sale si sa adauge feature-uri noi.

Nu va asteptati totusi la schimbari radicale, de vreme ce Windows Mobile 6.1 poate fi poreclit "Windows Mobile 6 si un pic", pentru ca update-urile sale sunt minore, dar revolutia totala poarta numele de Windows Mobile 7.0. Lansarea versiunii 6.1 este o metoda de a multumi publicul si de a-l tine ocupat pana ce Microsoft lanseaza WM 7. Imaginile "scapate" cu Windows Mobile 6.1 au facut deja ocolul blogosferei si observam ca OS-ul soseste cu un nou look, noi fonturi, un nou ecran Home si noi functii. Printre acestea din urma se numara un task manager si functia copy/paste in Internet Explorer.

Ne intrebam totusi daca va mai fi o gluma pe 1 aprilie, cu atat de multe lansari si evenimente serioase...

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×