Windows Mobile 6.1 va fi lansat pe 1 aprilie

1.049 ori
<b>Windows Mobile 6.1 va fi lansat pe 1 aprilie</b>Cei de la Pocket-lint au aflat din surse oficiale ca Microsoft va anunta mult-asteptatul update al sistemului sau mobil de operare pe 1 aprilie 2008. Sa fie Windows Mobile 6.1 doar o gluma de 1 aprilie? Nu intelegem de ce toate evenimentele de marca ale...

Cei de la Pocket-lint au aflat din surse oficiale ca Microsoft va anunta mult-asteptatul update al sistemului sau mobil de operare pe 1 aprilie 2008. Sa fie Windows Mobile 6.1 doar o gluma de 1 aprilie?

Nu intelegem de ce toate evenimentele de marca ale acestui an se petrec in aceasta data fatidica, destinata glumelor si interzisa parca lucrurilor serioase. Summitul NATO, showul tech CTIA Wireless si o duzina de alte lansari de telefoane si softuri, si acum si Windows Mobile 6.1. Evident, Microsoft nu glumeste cand vine vorba de lansari de aplicatii si OS-uri, dar trebuie sa mentionam ca vestea ne-a luat prin surprindere. Versiunea precedenta a OS-ului, Windows Mobile 6, a fost lansata in luna februarie a anului trecut, astfel ca Microsoft a avut destul timp la dispozitie sa rezolve toate problemele sale si sa adauge feature-uri noi.

Nu va asteptati totusi la schimbari radicale, de vreme ce Windows Mobile 6.1 poate fi poreclit "Windows Mobile 6 si un pic", pentru ca update-urile sale sunt minore, dar revolutia totala poarta numele de Windows Mobile 7.0. Lansarea versiunii 6.1 este o metoda de a multumi publicul si de a-l tine ocupat pana ce Microsoft lanseaza WM 7. Imaginile "scapate" cu Windows Mobile 6.1 au facut deja ocolul blogosferei si observam ca OS-ul soseste cu un nou look, noi fonturi, un nou ecran Home si noi functii. Printre acestea din urma se numara un task manager si functia copy/paste in Internet Explorer.

Ne intrebam totusi daca va mai fi o gluma pe 1 aprilie, cu atat de multe lansari si evenimente serioase...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×