CES 2010: Motorola Backflip, prezentat in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.311 ori
<b>CES 2010: Motorola Backflip, prezentat in actiune (Video)</b>Motorola Backflip este cel mai nou terminal al producatorului american, prezentat la CES 2010 cu cateva zile in urma. El surprinde nu atat prin specificatii, cat prin design, in ciuda faptului ca arata ca modelul CLIQ. Interesant la Backflip este factorul...

Motorola Backflip este cel mai nou terminal al producatorului american, prezentat la CES 2010 cu cateva zile in urma. El surprinde nu atat prin specificatii, cat prin design, in ciuda faptului ca arata ca modelul CLIQ. Interesant la Backflip este factorul flexibilitate, clapeta inversata fiind unica pe piata handseturilor.

Iata terminalul in actiune la CES:

Trebuie mentionat si faptul ca terminalul vine cu o camera de 5 megapixeli in partea din spate, dar din cauza transformarilor suferite de handset, atunci cand clapeta sa se misca, acea camera poate deveni una frontala, o mina de aur pentru vloggeri. Un avantaj este si plasarea unui touch pad in partea din spate a telefonului, cu rolul de completare a experientei de web browsing (scrolling intr-o pagina web fara a ocupa ecranul cu mainile utilizatorului).

Va reamintim ca Moto Backflip vine cu un display touch de 3.1 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, OS Android 1.5, suport WiFi, Bluetooth 2.0, HSDPA 7.2 Mbps si un jack audio de 3.5 mm. Handsetul foloseste un browser full HTML, un slot pentru carduri microSD si vine cu 2 GB memorie interna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×