Windows Mobile 7, scapat pe web de creatorul sau, fost angajat Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.920 ori
<b>Windows Mobile 7, scapat pe web de creatorul sau, fost angajat Microsoft</b>Daca majoritatea imaginilor scapate pe web cu interfata lui Windows Mobile 6.5 au fost reale, de ce nu ar fi si urmatorul screenshot autentic? Se pare ca asa arata Windows Mobile 7, daca este sa ne luam dupa aceasta scapare a creatorului sau, Robin Zhu....

Daca majoritatea imaginilor scapate pe web cu interfata lui Windows Mobile 6.5 au fost reale, de ce nu ar fi si urmatorul screenshot autentic? Se pare ca asa arata Windows Mobile 7, daca este sa ne luam dupa aceasta scapare a creatorului sau, Robin Zhu.

Zhu este un fost angajat Microsoft, sef al sectiunii Visual UX, care a lucrat la gigantul din Redmond in perioada 2004-2008, dezvoltand noul OS Windows Mobile. Faptul ca interfata de mai sus este cea a lui WM 7 nu a fost confirmat inca, iar scaparea a fost data in vileag de site-ul chinez hxxland.

Aflam si ca Robin Zhu planuieste sa isi publice intreg portofoliul online in data de 9 septembrie 2009, atunci cand el va lansa un site personal dedicat proiectelor sale. Oare ce s-a intamplat cu acel contract de confidentialitate semnat de Zhu cu Microsoft, daca a existat unul?

[Via: Concept-phones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×